16 maart 2017

De Muziekwedstrijd

De Muziekwedstrijd is een online wedstrijd waarbij kinderen van 4 t/m 12 jaar worden uitgedaagd een filmpje van hun muziekoptreden in te sturen via de site of de gratis app. Alle muziekstijlen, instrumenten en niveaus zijn welkom, het plezier in muziek maken staat centraal. Door mee te doen maken kinderen kans op ontzettend leuke prijzen!

Alle kinderen die een filmpje insturen mogen sowieso gratis naar de prijsuitreiking in Diergaarde Blijdorp. Er zijn niet alleen prijzen voor de beste uitvoering, maar bijvoorbeeld ook voor het grappigste en het origineelste filmpje en voor het ‘filmpje van de maand’. Een aantal prijzen wordt door het publiek bepaald. Verder zijn er prijzen te winnen als het opnemen van je eigen videoclip en concertkaartjes. Iedere week worden er bovendien Intertoys Giftcards verloot onder de inzendingen!    

Een jury van professionele muzikanten beoordeelt alle filmpjes en kiest de deelnemers die door mogen naar de finale. De finalisten mogen live optreden in de Classic Express, de enige rijdende concertzaal ter wereld!